Somfy automatizacija kuće

Motorizacija roletni (motori i elektronika)

Roletne su proizvodi kojima se vrlo jednostavno kontroliše osvjetljavanje i zagrijavanje spolja, kao i hlađenje objekata. Motorizovane roletne omogućavaju jednostavnost korišćenja i duži vijek trajanja samih roletni

Pročitajte više

Morizacija tendi (motori i elektronika)

Motorizovane tende omogućavaju maksimalno uživanje na Vašoj terasi. Vremenski senzori kao što je senzor za vjetar brine da se tenda skupi kada duha jak vjetar, i da ne dođe do njenog oštećenja.

Pročitajte više

Motorizacija kapija (motori i elektronika)

Motorizovane kapije omogućavaju lako otvaranje i zatvaranje samo jednim pritiskom na dugme. Kontrola pristupa je zahvaljujući njima jednostavna i pouzdana.

Pročitajte više

Motorizacija garažnih vrata (motori i elektronika)

Zahvaljujući Somfy motorima, kontrolišite svoja garažna vrata jednim dugmetom daljinskog upravljača. Bez napuštanja vozila, otvarajte i zatvarajte vrata - lako i pouzdano.

Pročitajte više

Motorizacija zavjesa (motori i elektronika)

Somfy Vam može pomoći da motorizujete svoje zavjese radi postizanja pravog svjetlosnog ugođaja. Mogu se motorizovati sve zavjese nezavisno od njihovog oblika.

Pročitajte više

Motorizacija vanjskih žakuzina - raffstora (motori i elektronika)

Vanjske žaluzine dodaju dekorativnu nijansu domaćinstvima svih stilova, od savremenih do tradicionalnih, sa dizajnom unikatnog duha.

Pročitajte više
 
 
© 2020 Portmatik d.o.o.

Please publish modules in offcanvas position.